DATADREVET DIGITAL MARKETING BUREAU

Vil du øge væksten
i din virksomhed?

Vi hjælper brands med eksekvering og optimering af digital markedsføring, så flere kunder tiltrækkes og vækst skabes.

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Specialistområder:

Vi er et digitalt marketing bureau med base i Kolding, men vi hjælper virksomheder i hele Danmark

Har du vækstambitioner og er du nysgerrig på, om vi er dit nye digitale marketing bureau, så kontakt os gerne og lad os tage en uforpligtende snak.

Cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam sed tortor odio. Pellentesque faucibus nisl tempor elit viverra eleifend. Maecenas vestibulum est ac sollicitudin efficitur. Vivamus tempor, ligula vel tincidunt faucibus.

Vi samarbejder med alle typer virksomheder

D. 04/03 2022 KL.14-17 / KOLDING

Reception: Nye lokaler & 1 års fødselsdag 🇩🇰

Vi er flyttet i nye kontorlokaler med flere kvadratmeter, og vil derfor gerne byde forretningsforbindelser og venner af huset på fredagssnacks i vores nye rammer.

Kig forbi og smag en gourmet hotdog fra “Hotdogkongen” (vinder af DM i hotdog), fadøl fra det lokale og hæderkronede bryggeri ÅBEN og se vores nye kontorfaciliteter i den gamle trykkeribygning på Ibsvej 2 i Kolding fredag d.4/3 kl.14.00-17.00.

Vi drives af at skabe vækst i dit brand

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde. 

personale

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Lad os tage en uforpligtende snak om din forretning og mulighederne for vækst: