Vi hjælper ecommerce-virksomheder med at vinde markedsandele digitalt

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med sparring og eksekvering af e-commerce strategi, så forretningsmål indfries og hver krone investeret online, giver et større afkast. 

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at løfte deres forretning til et nyt niveau. Derfor screener vi alle potentielle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel inden et eventuelt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din webshop, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Ecommerce strategi & vækst

Vi er eksperter i ecommerce strategi og ved, hvordan du opnår vækst online

Vi indleder samarbejdet med analyser af din forretning, konkurrenter, potentielle vækst-kanaler, opsætning af KPI’er, indhentning af datakilder, resource-mapping og udarbejdelse af en skræddersyet ecommerce strategi.

Er du interesseret i at høre, om vi også kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

HEADLINE

TEKST
INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.