Datadrevet annoncering på sociale medier, med fokus på at skabe vækst i din forretning

Vi hjælper virksomheder med både strategi, eksekvering og løbende optimering af annoncering på sociale medier, med fokus på at få makismalt afkast fra annoncebudgettet. 

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at løfte deres forretning til et nyt niveau. Derfor screener vi alle potentielle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel inden et eventuelt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

OPTIMERING & MONITORERING

Vi optimerer annoncering på sociale medier, så hver krone investeret, giver større afkast

Gennem en tæt dialog opsætter vi annoncering på tværs af sociale medier, der bedst passer til dine målsætninger, målgrupper, vækstpotentiale og annoncebudget.

Hos Vaekst.com opsætter og optimerer vi på alle de populære sociale platforme og er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

HEADLINE

TEKST

INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.