Vi omsætter din data til anbefalinger, der skaber vækst i din forretning​

Vi hjælper virksomheder med opsætning af dataindindsamling og løbende analyse af data, så afkastet fra marketingaktiviteter øges og grundlaget for at skabe vækst forbedres.

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at løfte deres forretning til et nyt niveau. Derfor screener vi alle potentielle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel inden et eventuelt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din webshop, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

DATAINDSAMLING & WEBANALYSE

Vi hjælper virksomheder med at træffe de rigtige beslutninger, baseret på data

Hos Vaekst.com har vi stor erfaring i dels at analysere data samt at opsætte tracking efter best-practice, så du sikrer dig det mest valide datagrundlag. 

Er du interesseret i at høre, om vi også kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak.

HEADLINE

TEKST
INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.