Vil du med på vækstrejsen?

Vil du med på rejsen hos et ambitiøst bureau i rivende udvikling, som arbejder med nogle af Danmarks mest spændende brands?

Hos Vaekst.com tror vi på, at de bedste løsninger opstår, når man har det godt. Derfor tager vi os ikke kun godt af vores kunder, men også af vores medarbejdere.

På arbejdspladsen betyder det, at vi løfter i fællesskab, og at der altid er mulighed for sparring med kompetente kollegaer.

Det indebærer også, at vi har et godt socialt fællesskab med hyggelige arrangementer og en uformel omgangstone, ligesom vi har stor respekt for, at der findes et liv uden for arbejdet.

Som ansat hos Vaekst.com får du mulighed for at sætte dit eget præg på bureauet, hvor du vil opleve en spændende, udfordrende og alsidig hverdag.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vil du vide mere, så kontakt os gerne til en uforpligtende karrieresnak – vi hører gerne om dig, din baggrund samt fortæller dig om mulighederne hos Vaekst Digital.

Finder du ikke den stilling, du leder efter, så tøv ikke med at sende os en ansøgning samt CV uopfordret, på rune@vaekst.com. Vi er altid på udkig efter skarpe hoveder, som kan tilføje værdi til vores kunder.

mosmosh
mosmosh
logo-iba
VORES MISSION

Proin ac dignissim ipsum, non elementum leo. Vivamus placerat felis a justo dapibus accumsan. Vestibulum sagittis magna ac nulla pretium, et aliquam turpis congue. Aenean vehicula tortor libero, sed viverra nunc congue quis. Aenean tempor eros non lobortis cursus. Sed libero quam, rutrum a metus a, laoreet eleifend elit. In hac habitasse platea dictumst. Sed purus tellus, euismod at turpis eu, ornare finibus mauris.