SEO-bureau med 15 års erfaring i at skabe vækst (uden binding)

Vi hjælper ambitiøse brands med effektiv SEO, så organisk synlighed, trafik og kundetilgang fra søgemaskiner øges.

Med vores CEO og Head of SEO – Rune Bruun Hansen – ved roret på vores kunders SEO-projekter, byder vi ind med mere end 15 års SEO-erfaring og flere hundrede succescases.

SEO-STRATEGI, DATA & FORRETNINGSFORSTÅELSE

Vejen til vækst med SEO starter med et grundigt forarbejde

Der er 200+ elementer i disciplinen SEO, men for at skabe de bedste vilkår for succes og vækst, er et grundigt forarbejde med udgangspunkt i din forretning utroligt vigtigt. 

Vi starter derfor altid et samarbejde med en række analyser af din forretning, konkurrenter, potentielle søgeord, opsætning af KPI’er, indhentning af datakilder, resource-mapping og udarbejdelse af en skræddersyet SEO-strategi. 

Headline

TEKST

ingen salgsgas eller tomme løfter

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med SEO og digital forretningsudvikling

mosmosh
logo-iba
beady
wizer-logo
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.