Vaekst & Cocoture: +386% vækst i omsætning med performance marketing på Google og Meta

Case study • Cocoture
Udfordringen

Cocoture ønskede at øge synlighed, brandkendskab og salg på Cocoture.dk, med respekt for virksomhedens prisstrategi og store forhandler-netværk. 

Cocoture havde tidligere samarbejdet med et digital marketing bureau, uden den ønskede effekt. Det var derfor særligt vigtigt for virksomheden, at vi fik skabt rentable resultater, som kunne bane vejen for en tillidsfuld relation og tæt samarbejde. 

Kunde
Industri
Chokolade
0 %
Stigning i omsætning
0 %
Flere organiske top 3 placeringer
0 %
Stigning i gennemsnitlig ordreværdi
cocoture
LØSNINGEN

Et datadrevet marketing-setup med fokus på vækst og branding

Vi imødekom Cocoture’s ønsker ved at implementere et komplet marketing-setup, hvor synlighed i søgemaskiner og sociale medier ville spille en central rolle.

Fokus var især at tale ind i de vigtige sæsoner, som en virksomhed, der sælger chokolade og andre lækkerier, har.

Ved at styrke synligheden og prioritere udformningen af relevante kampagner og indholdstyper, har vi sikret, at vores initiativer afspejler den aktualitet, som kunderne forventer.

Vores tilgang til samarbejdet har været at agere tæt samarbejdspartner for Cocoture med fokus på at skabe vækst digitalt. Vi har således også prioriteret CRO, e-mail automation og opkvalificering af involverede medarbejdere i virksomheden, så disse er bedst muligt stillede ift. at identificere tiltag, der gavner salget.

RESULTATERNE

386% stigning i omsætning og øget aktualitet

Vi har etableret et solidt og effektivt samarbejde, hvor vi sammen har fået en række velfungerende procedurer på plads. Det betyder, at vi er i stand til at rykke hurtigt, eksempelvis ifm. højsæsoner.

Et effektivt samspil mellem paid og organiske initiativer har medført, at Cocoture i den aktuelle periode på 12 måneder, har oplevet en +386% stigning i brand-store omsætning. Den gennemsnitlige ordreværdi er steget med 85%, ligesom kunderne gennemsnitligt ligger flere varer i kurven.

Cocoture har oplevet en kraftig stigning i organisk trafik til sitet, antallet af brandsøgninger er steget, og rentabiliteten fra betalt annoncering er øget markant.

Endelig har det styrkede fokus på aktualitet bidraget til en mere præcis tilpasning til kundernes forventninger.

KUNDEN

Cocoture & Co.

Cocoture & Co. forhandler luksus-chokolade, lakrids og andre søde sager i bedste kvalitet, lavet på dansk håndværk.

Virksomhedens produkter afsættes via et forhandler-netværk samt egen brand-store og står bag kendte mærker som Cocoture, Lakridseriet, Kjaramjelfabrjkken og Go Nuts.

I 2017 kunne Cocoture & Co. fejre sit 20-års jubilæum.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling