Vi gør din investering i Google Ads-annoncering til en bedre forretning

Google Ads (tidligere Google AdWords) er en utrolig populær og effektiv annonce kanal, fordi du kan målrette annoncer mod kunder, når de søger efter lige netop dit produkt eller service. Ydermere betaler du kun, hvis der bliver klikket på din annonce.

Den stigende popularitet har resulteret i øget konkurrence og dyrere klikpriser, hvilket stiller større krav til dig, hvis du vil have succes med Google Ads.

Vi hjælper virksomheder med optimering af Google Ads, så hver krone investeret, giver et større afkast.

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os gerne og bestil en gratis vurdering.

PPC-OPTIMERING & MONITORERING

Vi optimerer Google Ads, så hver krone investeret, giver større afkast

Hos Vaekst.com opsætter og optimerer vi Google Ads baseret på et meget effektivt framework, der maksimerer afkastet fra dit annoncebudget.

Er du interesseret i at høre, om vi også kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse af dit Google Ads-setup.

Opnå bedre annonceplaceringer og billigere klikpriser

Google Ads er en søgeordsbaseret annonce auktion, hvor alle annoncører placeres i forhold til hinanden efter et ad rank system. Annoncøren med den bedste ad rank placeres øverst, hvorefter de øvrige annoncører følger efter.

De 2 vigtigste faktorer for afgørelse af din ad rank er dit bud og din kvalitetsscore.

Kostpriser på søgeord

Kostprisen på et søgeord kan være ekstremt forskellig afhængig af branche. Inden for e-commerce kan du finde meget billige søgeord, hvor du kan byde under 1 kr og stadigvæk opnå god synlighed. I modsætning hertil, skal du betale godt over 100 kr i mange B2B brancher for at være konkurrencedygtig.

Prisen på et søgeord afhænger typisk af konkurrencen på det pågældende søgeord og værdien af et salg eller lead. Er konkurrence stor og indbringer et enkelt salg flere hundrede tusinde kroner vil klikprisen ofte være høj.

Kvalitetsscore på søgeord

Google giver alle søgeord på din konto en kvalitetsscore (QS) fra 1-10, hvor 1 er lavest og 10 højest. Har du en høj QS på dine søgeord, kan du altså reducere dit maks bud og stadigvæk opnå en høj ad rank.

Din QS spiller også en væsentlig rolle i forhold til den pris pr. klik, som du kommer til at betale, når folk klikker på din annonce. Google´s eget benchmark er en QS på 5. Er din QS 10 sparer du i gennemsnit 50% i forhold til benchmark, og er din QS 1 betaler du i gennemsnit 400% ekstra i forhold til benchmark.

Et søgeords kvalitetsscore afhænger af 3 faktorer;

  1. Forventet CTR
  2. Annonce relevans
  3. Landingsside oplevelse

Forventet CTR
Den forventede CTR er sat ud fra et søgeords historiske performance. Hvis den forventede CTR på et søgeord er 3%, forventer Google, at 3 % af alle søgninger på det pågældende søgeord resulterer i et klik på din annonce.

Er din reelle CTR lavere eller højere end den forventede CTR har det hhv. negativ og positiv effekt på din QS.

CTR på et søgeord bestemmes primært af, hvorvidt der er fuld overensstemmelse mellem søgeordet (søgeintentionen) og annonceteksten. Er din CTR lavere end den forventede CTR, kan du justere din annoncetekst, så den bedre matcher dit søgeord.

I en del søgeord, kan der være meget “støj” (mange betydninger). Her kan du også opleve, at din CTR vil være mindre end den forventede CTR – også selvom der egentligt er ganske god overenstemmelse mellem dit søgeord og din annonce.

Annoncerelevans

Annoncerelevans er meget tæt forbundet med den forventede CTR for et søgeord. Relevans handler i høj grad om, at din annoncetekst skal matche de søgeord, der “udløser” annoncen.

Har du f.eks. for brede annoncegrupper med for mange forskellige søgeord, vil du opdage, at du får svært ved at opnå en høj QS på en del af dine søgeord, da du ikke kan skrive en annoncetekst, der matcher alle søgeord lige godt.

Hos Vaekst.com kan vi hjælpe dig med at opbygge en bundsolid kampagnestruktur og udarbejde fængende annoncetekster, så vi forbedrer annoncerelevans og CTR på din konto.

Landingssideoplevelse

Google bedømmer din landingsside på en række forskellige parametre. Overordnet set ønsker Google egentligt bare, at den person, som klikker på din annonce får en god oplevelse inde på dit website.

For at give en god oplevelse til den besøgende skal en landingsside:
Være relevant i forhold til annoncetekst og søgeord
Være teknisk velfungerende herunder loade hurtigt
Være veldesignet, så tekst og billeder fremstår klart og tydeligt

Hos Vaekst.com kan vi naturligvis hjælpe dig med alle aspekter i forhold til at lave en landingsside, der både tilfredsstiller Google og dine besøgende, så du opnår billigere klikpriser og flere salg.

INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.