smv-raadgiver
<div><strong>Forfatter</strong></div>Susie Jessen Johansen

Forfatter
Susie Jessen Johansen

Læsetid
< 1 minut
Kategori
Indholdsfortegnelse

Få tilskud til digital marketing – Vaekst Digital er godkendt SMV-rådgiver

Nu varer det ikke længe, før der igen åbner en ny tilskudspulje i SMV:Digital, hvor du som virksomhed kan søge om tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning.

Den nye tilskudspulje åbner den 12. April 2023, så allerede efter påske kan du gå i gang med at søge midler til rådgivning, der kan hjælpe dig med at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling eller e-handel.

Hvad kan tilskuddet bruges til?

Tilskuddet kan bl.a. bruges til rådgivning inden for søgemaskineoptimering, søgemaskineannoncering, e-mail marketing og annoncering på sociale medier, der kan hjælpe dig med at skabe synlighed, trafik og mere salg i din virksomhed.

Vi er godkendt SMV:Digital-rådgiver

Hos Vaekst Digital er vi godkendt som SMV-rådgiver, og vi har efterhånden mange projekter under bæltet. Vi har hjulpet flere forskellige virksomheder med at opnå digitale kompetencer og har på den måde bidraget til økonomisk vækst via forskellige digitale platforme.

Vi hjælper gerne med ansøgning eller andre SMV-spørgsmål, og du er også meget velkommen til at kontakte os ang. puljerne.

Er du interesseret i at søge midler hos SMV:Digital? Læs mere her og se, om din virksomhed lever op til kravene.