Vi gør din investering i Bing-annoncering til en god forretning

Via Bing Ads er det muligt at annoncere på Microsoft´s søgemaskine Bing, når potentielle kunder søger efter dine produkter og ydelser. Bing Ads fungerer på samme måde som Google Ads.

Du kan importere dine Google Ads kampagner direkte over i Bing, hvilket sparer dig tid og gør det nemt påbegynde annoncering på Bing – hvis du allerede har en velfungerende Google Ads konto.

Bing Ads skal ses som fint supplement til øvrige annonceringsformer, hvor konkurrence og klikpriser er væsentligt billigere end på Google.

Hos Vaekst.com kan vi hjælpe dig med at opsætte og vedligeholde annoncering på Bing. Vi sørger for at annonceringen på Bing matcher dine forretningsmæssige ønsker og mål.

PPC-OPTIMERING & MONITORERING

Vi optimerer Bing Ads, så hver krone investeret, giver større afkast

Hos Vaekst.com opsætter og optimerer vi Bing Ads baseret på et meget effektivt framework, der maksimerer afkastet fra dit annoncebudget.

Er du interesseret i at høre, om vi også kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse af dit Bing Ads-setup.

headline

tekst

INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.