Vi gør din investering i Display-annoncering til en god forretning

Med display annoncering kan du vise målrettede bannerannoncer på mere end de 2 mill. websites, der samarbejder med Google. Display annoncering kan således hjælpe dig med at nå ud til interesserede kunder, der endnu ikke kender dit brand.

For at opnå fuldt udbytte af denne annonceringsform, er det det vigtigt, at du eksperimenterer med din målretning, og tilpasser dit budskab i henhold til hvor folk befinder sig i købstragten.

Hos Vaekst.com har vi stor erfaring med opsætning og målretning af display kampagner. Vi optimerer løbende dine display kampagner således, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner.

PPC-OPTIMERING & MONITORERING

Vi optimerer Display-annoncer, så hver krone investeret, giver større afkast

Hos Vaekst.com opsætter og optimerer vi Display-annoncering baseret på et meget effektivt framework, der maksimerer afkastet fra Displaynetværket.

Er du interesseret i at høre, om vi også kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse af dit Display Ads-setup.

headline

tekst

INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.