Vi gør din investering i remarketing til en god forretning

Remarketing gør det muligt for dig at målrette din annoncering til personer, som har været på dit website. Remarketing kan benyttes både overfor tidligere kunder eller potentielle kunder, der har besøgt dit website uden at foretage et køb.

De to vigtigste elementer i effektive remarketing kampagner er velafgrænsede remarketinglister samt veltimede og klare budskaber.

Hos Vaekst.com hjælper vi både store og små virksomheder med opsætte remarketing kampagner på alle Google´s annonceplatforme med udgangspunkt både i din virksomheds overordnede strategiske målsætninger og konkrete KPI´er.

PPC-OPTIMERING & MONITORERING

Vi optimerer remarketing, så hver krone investeret, giver større afkast

Hos Vaekst.com opsætter og optimerer vi remarketing baseret på et meget effektivt framework, der maksimerer afkastet.

Er du interesseret i at høre, om vi også kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse af dit remarketing-setup.

HEADLINE

TEKST

INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER​

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel​

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.