Vi gør din investering i YouTube-annoncer til en god forretning

Youtube annoncering giver dig mulighed for at ramme potentielle kunder via video reklamer, og er et billigt alternativ til TV-reklamer. Du styrer selv dit budget og betaler pr. visning eller pr. klik. Du kan målrette din annoncering til bestemte interessegrupper, så du kun når ud til potentielle kunder.

Selvom YouTube annoncering ikke kræver en dyr og tidskrævende videoproduktion, er det vigtigt, at du tænker over annonceformat, budskab og ikke mindst hvilke(n) målgrupper, der kan være interessante for din virksomhed.

Hos Vaekst.com hjælper vi dig med at opsætte dine YouTube kampagner, og guider dig i forhold til valg af videoindhold, budskab, målgruppe og brugen af forskellige annonceformater. Vi optimerer løbende dine kampagner for at sikre, at du når dine målsætninger.

PPC-OPTIMERING & MONITORERING

Vi optimerer dit annoncebudget, så hver krone investeret, giver større afkast

Hos Vaekst.com opsætter og optimerer vi YouTube-annoncering baseret på et meget effektivt framework, der maksimerer afkastet fra videoannoncer.

Er du interesseret i at høre, om vi også kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak om din virksomheds potentiale på YouTube.

headline

tekst

INGEN SALGSGAS ELLER TOMME LØFTER

Vi siger høfligt 'nej tak', hvis vi ikke kan gøre en betydelig forskel

Vi drives af at skabe vækst hos vores kunder og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at få lov til at hjælpe en virksomhed med deres forretning. Derfor screenes alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.

Er du interesseret i at høre, om vi kan gøre en forskel for din forretning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak og potentialeanalyse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?​

Rune Bruun Hansen
CEO & Senior Digital Strategist
15 års erfaring med online marketing og digital forretningsudvikling

mosmosh
mosmosh
logo-iba

Vi drives af at skabe vækst i din forretning

Vi drives af at skabe vækst og vi anser det, som en stor tillidserklæring, at få lov til at samarbejde med virksomheder om at øge synlighed, trafik og kundetilgang online – og dermed løfte deres forretning til et nyt niveau.

Vi screener alle cases grundigt, så vi sikrer, at vi rent faktisk kan gøre en forskel. Kun når der er tydelige indikationer på, at vi kan skabe en succesfuld vækstcase, går vi videre i dialogen om et muligt samarbejde.